måndag, juni 24

BitConnect försvinner från den sista kryptobörsen

”Hey hey hey! I Looooooove BitConnect!” så lät det för lite drygt ett år sedan när allas vår favorit Carlos Matos körde öppningen för BitConnects första årliga konferens. Entusiasmen visste inga gränser hos Carlos när han förklarade att han älskade BitConnect och att hans fru hade varnat honom för att det endast var en scam. Tyvärr för Matos så visade det sig att hans fru hade helt rätt när det gällde BitConnect det var en av de största ponzibedrägerierna i kryptohistorien.

https://www.youtube.com/watch?v=lCcwn6bGUtU

Nu har kryptobörsen Trade Satoshi på twitter meddelat att de kommer att ta bort BitConnect (BCC) från sin tjänst. Trade Satoshi är den sista kryptobörsen som fortfarande listar den numera nästan värdelösa kryptovalutan BCC. BCC var värt över 400 dollar i början på 2018 precis innan det uppdagades att deras tjänst var ett bedrägeri.

Det är alltså den 10:e september i år som blir den definitiva dödsstöten för BitConnect. Så har ni några BCC kvar på Trade Satoshi bör ni ta ut dem innan den 10:e.

Även några andra mindre valutor försvinner från tjänsten samma datum. Vilka kan ni se i tweeten som finns inklippt ovan.