måndag, juni 24

Nu kan du köpa kryptovalutor på ditt Skrill-konto

Skrill som är en del av Paysafe gruppen och en utav de ledande internetplånböckerna meddelade i ett pressmeddelande den 25:e juli  att man numera kan köpa och sälja kryptovalutor direkt på Skrills webbplats.

Man kan köpa kryptovalutor med alla av de över 40 fiatvalutorna som finns tillgängliga hos Skrill. Initialt kommer det gå att köpa och sälja Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC).

Det finns flera sätt att sätta in fiatvaluta på hos Skrill, vilket gör det lättare än någonsin för personer att komma igång med att använda kryptovalutor.

I ett första steg kommer man endast kunna att köpa och sälja intressen i kryptovalutor och därför kommer det således inte gå att föra över dessa till andra Skrill plånböcker eller använda dessa i butiker. Detta är något som kommer att släppas  i framtiden.

Detta är mycket glädjande nyheter som kommer göra att fler och fler kan använda kryptovalutor samt att det bör göra det lättare för butiker att börja acceptera kryptovalutor som betalmedel.

Öppna din egen Skrillplånbok här!

Bilden är hämtad från Skrill/Paysafes pressmeddelande.

1 Comment

Comments are closed.